Vragen? Bel ons! 0548 201056
  • Achteraf betalen
  • Gratis verzending en retour
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*

Algemene Voorwaarden

Klik hier om onze Privacy verklaring te lezen.

1. Recht op ruilen en teruggave
U kunt alle artikelen die u heeft aangeschaft op Sleepbetter.nl (webshop) zonder opgaaf van redenen en binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, aan ons retourneren. De aankoop van artikelen wordt pas na afloop van deze 14 dagen definitief. Houd er wel rekening mee dat de geleverde artikelen in het geval van ruilen of teruggave, in de originele verpakking worden teruggestuurd. Indien er waardevermindering optreedt doordat de artikelen zijn beschadigd, behouden wij het recht voor u hiervoor een redelijke vergoeding te berekenen.

2. Levering/handelingskosten
Wij bezorgen de artikelen binnen Nederland via Post NL, DPD of transportbedrijf Pothuijzen. De levertijd van een artikel bedraagt in de regel 3-5 werkdagen vanaf de besteldatum. Voor gratis bezorging dient de bestellingswaarde voor Nederland en België minimaal € 0,- te bedragen. Sleepbetter behoudt zich evenwel het recht voor om, in bijzondere gevallen, de bezorgingkosten wel in rekening te brengen. In dat geval zal Sleepbetter u daarover zo spoedig mogelijk inlichten.

3. Prijzen
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel, zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW.

4. Kortingsbonnen & actiecodes
Een kortingsbon kan niet in combinatie met andere actiecodes gebruikt worden voor dezelfde bestelling. Eén kortingsbon mag maar voor één enkele bestelling gebruikt worden, met inachtneming van de geldigheidsperiode. Indien het bedrag van de bestelling lager is dan de kortingsbon, komt het overblijvende saldo te vervallen. Sleepbetter behoudt zich het recht kortingsbonnen en actiecodes te weigeren, indien Sleepbetter vermoedt dat deze frauduleus of door een fout verstrekt zijn. In dat geval zal Sleepbetter u zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

5. Eigendomsvoorbehoud
De artikelen blijven eigendom van Sleepbetter tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan.

6. Bescherming van persoonsgegevens
De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van uw bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Sleepbetter behoudt zich het recht voor om over de door u verstrekte gegevens een analyse uit te voeren en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Sleepbetter zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief zal Sleepbetter uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde reclame van Sleepbetter (e-mail) kunt u zich ten alle tijden afmelden en bezwaar maken tegen het verdergaand gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële communicaties, door dit telefonisch of per e-mail aan ons mede te delen. De mogelijkheid tot afmelden wordt u tevens geboden in elke relevante e-mail van Sleepbetter.

7. Wettelijke informatie over het recht van teruggave

Recht van teruggave
U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos aan ons retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. Als u per e-mail doorgeeft dat u hiervan gebruik wilt maken, dan zullen wij contact met u opnemen over het verloop.

Gevolgen van teruggave
Bij waardevermindering van een artikel kan door Sleepbetter van u een schadevergoeding worden geëist.

8. Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

9. Toepasselijk recht
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.