LENTE DEALS | DIRECT OF IN DE WINKELWAGEN

Corona/COVID19

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19
 

Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe Fundesign/ Wolters Wonen omgaat met deze situatie.

Bestellingen
Vooralsnog kun je 24 uur per dag shoppen op fundesign.nl/wolterswonen.nl/sleepbetter.nl en hebben we voldoende capaciteit om jouw bestelling op tijd te versturen. Onze servicevoorwaarden houden we continu up to date en in overleg met onze partners zullen we er alles aan doen om onze infrastructuur en services intact te houden.


Klantenservice
Wij zijn aanwezig, maar bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan misschien iets langer duren dan je van ons gewend bent. Meer antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier: https://www.fundesign.nl/veelgestelde-vragen 
 

Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten waarmee ze hun thuis meer kleur kunnen geven.

Wij hopen op uw begrip.

Team Wolters Wonen & Fundesign